Новини и събития

Кръгла маса под надслов „Наркотици и тероризъм: световна заплаха", 9-10 декември 2009 г., Москва

На 9 и 10 декември 2009 г. в град Москва, Руска Федерация, при изключително добра организация се проведе кръгла маса с международно експертно участие под надслов „Наркотици и тероризъм: световна заплаха".
Прочети повече

София, 07 април 2009 г., участие в конференция "Изпиране на пари от трафик на хора"

Националната Следствена Служба и Фондация „РискМонитор” организираха провеждането конференция на тема „Изпиране на пари от трафик на хора”.
Прочети повече

София, 24 март 2009 г., Участие в публична дискусия на тема: "Индикатори за обществено доверие в правосъдието: инструменти за оценка на политики" по покана на Центъра за изследване на демокрацията

На 24 март 2009 г. в Националния институт на правосъдието се проведе публична дискусия на тема: "Индикатори за обществено доверие в правосъдието: инструменти за оценка на политики". По покана на организаторите от Центъра за изследване на демокрацията в м
Прочети повече

София, 09 март 2009 г., Участие в работен семинар на тема „Жените, войната и мирът" по покана на Посолството на Кралство Норвегия и ПРООН

Целта на събитието е фокусиране на вниманието върху ролята на жените в управлението и разрешаването на конфликти, както и в мирните процеси като цяло.
Прочети повече

Посещение на Българска делегация в Рим, Италия по покана на ръководството на фирма SELEX Sistemi Integrati, 18-19 февруари 2009 г.

По покана на ръководството на фирма SELEX Sistemi Integrati на 18 февруари 2009 г. българска делегация посети комплекса на фирмата в Рим, Италия.
Прочети повече

Провеждане на Кръгла маса на тема "Трафик на хора, нелегална миграция", 16-18 декември 2008 г., гр. Будапеща, Унгария.

Във форума от българска страна участие взеха г-н Румен Петков - председател на ОС на МИСС и г-н Камен Пенков - изпълнителен директор на МИСС, както и г-н Шандор Пинтер - бивш министър на вътрешните работи на Унгария в периода 1993 - 1999 г.
Прочети повече

Провеждане на Работен семинар на тема „Съвременни практики и комуникации в сигурността и отбраната”, 03 декември 2008 г., гр. София, х-л „Кемпински – Зографски”

На 3 декември 2008 г. в гр. София, х-л „Кемпински - Зографски", зала „Киото", МИСС проведе работен семинар на тема „Съвременни практики и комуникации в сигурността и отбраната". Мероприятието бе организирано в три сесии.
Прочети повече

София: Кръгла маса на тема "Трафик на хора: време за действие", 25 ноември 2008г.

Реализирана бе съвместна инициатива с Националната комисия за борба с трафика на хора с председател г-н Даниел Вълчев - цикъл от кръгли маси на тема: "Трафик на хора: време за действие"
Прочети повече

Пловдив: Кръгла маса на тема "Трафик на хора: време за действие", 20 ноември 2008г.

На 20 ноември 2008г. МИСС съвместно с НКБТХ и с любезното съдействие на община Пловдив организираха кръгла маса в град Пловдив на тема: "Трафик на хора: време за действие"
Прочети повече

Благоевград: Кръгла маса на тема "Трафик на хора: време за действие", 17 ноември 2008г.

Дискусионният форум беше организиран от Международния институт за сигурност и сътрудничество при съдействието на Националната комисия за борба с трафика на хора и подкрепата на община Благоевград.
Прочети повече
стр. 9 от 10  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10